söndag 13 december 2009

Batman

Jag har aldrig riktigt tagit mig tid att lära mig måla i photoshop. Jag kan för all del göra bilder i programmet med en mängd olika sorters tekniker, men att "måla" har inte blivit av även att jag velat lära mig det i många år. Låter lite underligt när jag använder programmet i princip dagligen. Jag har vid ett eller två tillfällen gjort några korta försök, men lyckades aldrig riktigt lista ut teknikerna som man använde sig av. Igår satt jag och tittade på nya halloween 2 (sådär förövrigt) och skissade lite samtidigt, och gjorde bla en liten snabb batman skiss. Fick efter filmen för mig att scanna in den och se vad man kunde åstadkomma i ps. Och måste säga att jag blev ganska nöjd med resultat för att vara något av en nybörjare inom tekniken.
Men, men, inte helt ovanligt att jag är ganska nöjd när jag precis avslutat en bild. Sällan lika nöjd dagen efter dock :)


2 kommentarer:

  1. ååh vad fint. eller fint är kanske fel ord då det känns mer synonymt med gulligt &sött, men jävligt snygg bild är det minsann!! ;)
    Xoxo/L

    SvaraRadera
  2. you're incredible!!! and so talented!

    SvaraRadera