onsdag 6 januari 2010

2009

Så vart jag hemma i Norrköping och kan alltså börja uppdatera bloggen igen. Verkar dock som jag lyckats glömma usb-sladden till kameran i blekinge, så kan inte lägga upp några nya bilder på ett tag. Har iofs varit riktigt dålig på att fota på senaste tiden så jätte många bilder finns det ju ej att lägga upp i vilket fall.

Slängde lite snabbt ihop ett kollage över en del av de bilder/projekt som jag gjorde under året 2009. Har nog missat och glömt en hel del och ändå känns det som hyfsat mycket. Framförallt känns mycket av det väldigt avlägset. Får se om 2010 blir lika produktivt och lärorikt. Förhoppningsvis mer så.

2 kommentarer:

 1. OH, snyggt snyggt snyggt! En hel del läckerheter du hunnit med under året minsann. Solnedgången och kolmårdenbjörnarna tillhör ju några av mina personliga favoriter kanske för att de blir sån kontrast mot döskallarna o de mörka bilderna (även om de med är fina som snus de med) ^^ Hoppas du får ett lika bra om inte bättre kreativt år!
  Xoxo

  SvaraRadera
 2. jättejättejättejättefina grejer du har pysslat ihop! du vet ju förstås också att det här året andas kreativitet redan nu och kommer bli läskigt bra. sjukt bra.
  PEPP!
  you is/always was veri-veri tallentted ;)

  SvaraRadera