söndag 8 november 2009

Follow the white rabbit

Vad skall man säga om denna bilden då. Har ingen aning om varifrån tanken till den kom, men kunde inte gå och lägga mig igår innan jag fixat klart den. Vi får helt enkelt kalla det en hyllning till kommande alice i underlandet filmen, jeffersson airplane och öl!

Tänkte tipsa om Go Media. Här kan man hitta massa bra tutorials och gratis prylar. Ganska mycket är väl inriktat på de som arbetar både med photoshop och illustrator men finns säkert en del intressant även för de som bara använder PS.
Utbudet på gratismaterial och tutorials har minskat på sista tiden, men kan inte skada att bokmärke bloggen om man är intresserad av området.

Förövrigt har jag idag roat mig med att hitta bra utbud på tryckeri eller likande som kan ge ett bra pris på väldigt små upplaggor av t-shirts och posters. Hade gärna velat börja trycka upp tishor för egenbruk. Varför skall man betala för något man vanligtvis kan göra själv. Blir ju så mycket roligare så dessutom. Så säg till om ni springer på något tokbilligt tryckeri :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar