söndag 21 februari 2010

LAZEE feat APOLLO DRIVE "CALLING OUT / SUPPORT BRIS"

Anledningen till att lägga upp detta, utöver att det är för en god sak, är själva designen av den här videosekvensen. Det är en exakt rörlig version av en stil av att göra bilder som är mycket populär nu. Eller ja, populär har den varit ett ganska bra tag på nätet och designforumen. Verkligen allt i videon, formerna, färgerna, rökeffekter, sättet att framställa djur och personer, mm. Skulle lätt och snabbt kunna slänga upp en mängd bilder i denna stilen men då måste jag leta upp vem som gjort dem också och så mycket ork har jag då verkligen inte en söndag morgon. Well, var bara tvungen att säga det till någon och jag tyckte det var skoj att se det här i rörelse.Ladda ner den officiella BRIS-låten med Lazee ft Apollo Drive och stöd BRIS med 4kr.(Ej iPhone) Smsa: “Calling Out” till 72950. Kostnad 10kr samt eventuell operatörskostnad.

2 kommentarer:

  1. näe, håller med..men så KUL! funderade på en endagare men måste då välja mellan billy och nazareth (som jag har drömt om att få se i flera år). ska det vara så svårt att ta sig in dit på "annat" vis?
    man är väl för feg, hur som helst. men det ska mycket till för att dissa festivalen:)

    SvaraRadera
  2. Det är ju tyvärr ganska svårt att planka srf nuförtiden. Och biljetterna är snordyra. Men ja det hade varit väldigt skoj.

    SvaraRadera