tisdag 27 april 2010

omtanke #2

Utkast till omslaget för nästa nummer av "Omtanke".

lördag 24 april 2010

Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll

Trailer till Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll från rstvideos trailerarkiv.



Mansons regidebut som kanske kan bli klar någon gång. projektet har ryktats vara nerlagt men nu har det visst läckt en trailer. Ser ju visuellt intressant ut, men får väl hoppas att det finns något av en intressant story också.

"In Victorian times, an author who lives by himself in a castle, has visions of a girl named Alice. His name is Lewis Carrol and he finds himself terrified of what waits for him each night. He has become a symptom of his own invention. "Now all my nightmares know my name."

The Raven

"Chris Black possesses a power that could lead to the destruction of the current regime, and they will stop at nothing to destroy him.
The chase is on as Chris runs for his life in this sci-fi thriller set in an alternate and futuristic Los Angeles."

Imponerande vad man kan göra med en budget på 5000$.

THE RAVEN - 720 HD from THE RAVEN FILM on Vimeo.

torsdag 22 april 2010

onsdag 21 april 2010

Art by Strongstuff

Några affischer av 35 åriga Tom Whalen från USA. Titta in på hans deviantart sida: strongstuff





lördag 17 april 2010

måndag 5 april 2010

Francisco de Goya





Art of Mia Mäkilä

Norrköpingskonstnären. Som dock har flyttat härifrån. Men iallafall jag gillar hennes verk. Musiken är dock till och med för konstigt för mig.

Photoshop cs5

Så vart cs suit 5 på väg. Har inte ens uppdaterat hela min suit till cs 4 än. Förutom photoshop så har jag haft cs3 på resten av suiten. Bla bla. Ibland känns det som det går för fort mellan gångerna och att allt blir för enkelt att göra för att ha en utbildning som till relativt stor del går ut på att använda sig av adobe produkterna. Men, men även om det ser fantastiskt ut när de visar upp det så kommer det fortfarande krävas att man lägger ner mycket tid och engagemang i sitt redigerande för att bli riktigt duktig. Så inte mycket att oroa sig över egentligen.
Spännande är det hursomhelst.

torsdag 1 april 2010

The Magician

Måste ju säga att jag saknat mitt photoshop under de veckorna jag varit frånvarande. Denna bilden är gjord till en kurs i digital bildbehandling som jag läser. En Trollkonstnär från slutet av 1800-talet på scen. Och nu skall jag återgå till att redigera istapp bilder igen.

Klicka för större format.